Помощ


Публикуване на обява

За да публикувате вашата обява, цъкнете на бутона "Добави обява"

Попълнете първият ред за заглавие на обявата като включите основни думи описващи вашият продукт/услуга до 70 знака.

Изберете Категория и когато е необходимо подкатегория, която максимално се доближава до продукта/услугата които предлагате за по-лесно намиране от потребителите.

Попълнете полето за Описание като използвате различни ключови думи които са важни за продукта/услугата ви, за да улесните намирането им в търсачката на сайта. (до 4096 знака)

Kaчете до между 1 и 12 снимки за да привлечете вниманието на потенциалните клиенти, доказано е че повечето снимки помагат значително при взимане на решение за покупка от потребителите.

За населено място започнете да пишете в полето и изберете от падащото меню.

Попълнете лице за контакти, вашият телефонен номер и цъкнете на бутона "Публикувай обява"

Поздравления! Вашата обява ще бъде видима на сайта до няколко минути.
 

Промотиране и обновяване на обява

Цъкни на профилното меню и избери секцията "Моите обяви" под табчето Активни можеш да видиш всички твои активни обяви. За да промотираш определена обява цъкни бутона "Промотирай" и избереи една или няколко от възможните промо опции.

Топ обява:
Ако искаш твоята обява да се открои сред останалите, активирай промо опция TOP обява. Потребителите ще виждат обявата по-лесно
и по-често от останалите в същата категория.

- Обявата се показва най-отгоре в резултатите от търсене

- Ще получиш до 5 пъти повече преглеждания и запитвания

- Ще продадеш по-бързо

Ярък Фон:
С активацията на на тази промо услуга, обявата получава яръкжълт фон, който ще я отличи от останалите обяви в същата
категория.

Спешно:
С активиране на промо опция Спешно , обявата получава надпис "СПЕШНО" за периода за който е активна и така става по-забележима
и ще привлече повече купувачи.

Ежедневно обновяване:
Обявите са подредени по дата на създаване. Всеки ден твоята обява слиза все по-надолу в списъка с обяви. Ако искаш автоматично да преместиш обявата си най-отгоре и това да става ежедневно за срока на промо опцията, използвай "Ежедневно Обновяване" още сега.

Плащането на промо опция може да се направи чрез
банкова карта VISA/Mastercard през защитената система на Борика. За да завършите плащането цъкнете на бутона "Плати" и следвайте инструкциите.

чрез ePay.bg след като изберете този метод и цъкнете на бутона Плати, можете да изберете между онлайн плащане от вашата микро сметка в ePay.bg или на каса на EasyPay като изберете плащане на каса, след което ще видите уникален 10 цифрен код, с който можете да платите на всяка каса на изипей.

От вашият Кешбек портфейл в случай, че сте попълвали пратки през секцията за Доставки на сайта, получавате 10% кешбек за всяка приета в Еконт пратка, който се натрупва във вашия кешбек портфейл и може да бъде използван за плащането на промо опци на частично или изцяло. Наличната сума се вижда в секцията Плащания както и под иконката "Касичка" при избор на плащане на промо опция.За да завършите плащането цъкнете на бутона "Плати".

От вашата сметка в eho.bg в случай, че сте заредили вашата сметка чрез банкова карта, наличната сума ще се вижда в секцията Плащания както и под иконката "Портфейл" при избор на плащане на промо опция.За да завършите плащането цъкнете на бутона "Плати".
 

Попълване на пратка през секцията Доставки /версия за компютър/

За да подготвите вашата пратка от офис до офис на Еконт, цъкнете на бутона Поръчай

В данните за подател попълнете задължителните полета отбелязани с червена звездичка.

Име/Фирма Вашето име или името на вашата фирма

Телефон - Вашият телефонен номер

С въвеждането на вашето име/фирма и телефонен номер от регистрацията ви в еконт ще можете да следите пратките си също и във вашият профил на ee.econt.com

Изберете населено място от падащото меню, след което изберете офиса от който ще изпратите пратката.

В данните да получател попълнете полетата Име/Фирма, телефонен номер, населено място и офис за получаване на пратката.

В детайли за пратката изберете брой пакети, тегло в килограми и в последния ред попълнете описание на съдържанието след което цъкнете не бутона НАПРЕД

На тази страница можете да изберете допълнтелни услуги за пратката, цъкнете на отметката за Наложен платеж, за да активирате полето и въведете желаната от вас сума.

В случаите че пратката е двупосочна изберете тази отметка и цъкнете на линка указания към пратката за да направите избор.

Изберете отметката за SMS известяване ако желаете вашият клиент да получи SMS от Еконт когато пратката е пристигнала в офиса или преди доставката на адрес.

В случаите когато сте отметката за наложен платеж и също така имате активно споразумение за изплащане на парични преводи по банков път в системата на еконт, можете да цъкнете на отметката . "Споразумение за изплащане на наложен платеж" след което ще се появи прозорец където да въведете вашаето потребителско име и парола от ee.econt.com с цъкване върху бутона Синхронизирай, автоматично споразумението ви с еконт, ще се приложи към товарителницата. Това действие се извършва еднократно като всяка нова пратка по подразбиране ще използва същото споразумение. За да деактивирате споразумението цъкнете на червения бутон "премахни" като това действие ще нулира полето за споразумения за всички бъдещи пратки попълнение през eho.bg

С отметката обратна разписка цената на пратката се увеличава според тарифата за тази услуга.

Отметката обявена стойност стойност е с цена 0.25% върху цената на изпращане, като ви дава застраховха на съдържанието за сумата на обявената стойност в случаите когато сте позволили на служите в офиса да го прегледа преди изпращане.
Важи за суми до 10 000 лв

Като безплатни услуги можете да изберете отметка за Преглед на стоката както и Преглед и тест на стоката.
можете данаправите предварително разпореждане
В случаите когато получателя не приеме пратката
като цъкнете на "Указания" От прозореца който се показва можете да изберете офис за връщане на пратката както и кои да поеме разноските по доставката и по връщането на пратката. С натискане на бутона Добави тези опции се запазват за всички бъдещи пратки подготвени през сайта eho.bg

С последните отметки за Плащане можете да изберете кой плаща доставката Подател, Получател или разпределение на разходите между двамата когато са слектирани и двете отметки едновременно.

С натискане върху бутона НАПРЕД, товарителницата за пратката се генерира с попълнените данни и се показва 10 цифрен номер на пратка, който можете да запишете върху плика или опаковката и да занесете в офиса на еконт, където служителя ще разпечата етикет за този номер и ще го зали на пратката.

 

Попълване на пратки през секцията Доставки /версия за мобилни телефони и таблети/

За да подготвите вашата пратка цъкнете на линка Доставки, след това на бутона "Нова доставка"

В първата стъпка попълнете полето за описание на пратката

Изберете от падащото меню опция за преглед на стоката или преглед и тест

попъленте броя на пакетите

тегло в килограми след което цъкнете на бутона НАПРЕД

Във втора стъпка попълнете вашите данни на подател

Вашите имена, телефонен номер, изберете населено място от падащото меню, от полето Изпращане можете да изберете дали пратката ще бъде изпратена от офис на еконт или от вашия адрес. При избор на офис селектирайте офиса на еконт от който ще изпратите пратката. При избор на опцията "От врата на клиента" ще е необходимо да попълните полетата за вашия адрес, улица, квартал, номер, блок и др.

в полето Друго можете да запишете допълнителна информация за куриера, като примерно името на сграда, офис или магазин и др.

За да продължите цъкнете на бутона НАПРЕД

В трета стъпка попълнете данните за получател на пратката, Име, телефон, населено място, от падащото меню "Получаване" до офис на еконт или до врата на клиента. При избор на офис селектирайте офиса на еконт от който ще изпратите пратката. При избор на опцията "От врата на клиента" ще е необходимо да попълните полетата за вашия адрес, улица, квартал, номер, блок и др.

в полето Друго можете да запишете допълнителна информация за куриера, като примерно името на сграда, офис или магазин и др.

За да продължите към следващата стъпка цъкнете на бутона НАПРЕД

Тук можете да попълните сумата на наложения платеж, обявената стойност която представлява застраховка на продукта и е с цена от 0.25% от обявената стойност на продукта. Тази опция изисква преглед на продукта който изпращате от куриер в офиса при изпращането.

Изберете отметката за SMS известяване ако желаете вашият клиент да получи SMS от Еконт когато пратката е пристигнала в офиса или преди доставката на адрес.

От падащото меню Кой плаща доставката изберете дали вие или вашият клиент плаща за доставката на пратката.

Цъкнете на бутона напред и прегледайте дали всички попълнени данни са коректни. С натискането на бутона НАПРЕД, се генерира номера на нова товарителница за вашата пратка. Представете този номер при подаване на пратката в офис на Еконт или директно на куриера. Можете да видите номера на пратката също и в профила ви, от линка Доставки.